سلام صنعت/ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان با تأکید بر لزوم پیوند صنعت و دانشگاه گفت: “تولید برای رقابت جهانی به توان علمی مراکز دانشگاهی نیاز دارد.
“به گزارش روابط عمومی اداره کل صمت گیلان؛ تیمور پورحیدری روز دوشنبه؛ در اردوی “راویان پیشرفت” که متشکل از اساتید و اعضای هیات علمی، روحانیون و دانشجویان دانشگاه گیلان و آزاد اسلامی با مشارکت نهاد نمایندگی ولایت فقیه دانشگاه در دو واحد صنعتی داروسازی بهوزان و فراوری و ساخت قطعات خودرو(عظام)برگزار شد، اظهار داشت: تولید برای رقابت جهانی، به توان دانشگاه و مراکز علمی نیاز دارد.
– ۱۹۲ طرح صنعتی نیمهتمام با نیاز مالی ۶ هزار میلیارد تومان
– پیشبینی اشتغالزایی برای ۶۰۰۰ نفر پس از تکمیل طرحها
– صادرات محصولات به اروپا و آمریکا با ماشینآلات ایرانیمدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان با تاکید بر اینکه بیش از هر زمان دیگری به نگاه مهربانانه به تولید نیازمندیم، اضافه کرد:
آنچه که تولید را رنج میدهد، وجود ناترازیها نیست بلکه برخی از چالشهای اداری و همچنین نگاه بدبینانه به بخش تولید است که متاسفانه این بیبرنامگی و بینظمیها به تولید ضربه میزند.
وی بیان کرد: با این وجود استان گیلان ظرفیت خوبی در بخش صنعت دارد و با توجه به مشکلات موجود هماینک برخی از محصولات ما با ماشینهای خط تولید ایرانی به کشورهای اروپایی و حتی آمریکایی صادر میشود و در تولید بسیاری از محصولات نظیر اوراق فشرده چوبی و صنعت سلولزی و دارو در کشور پیشتاز هستیم.
– رتبه برتر در تولید داروهای ضدسرطان
– پیشتازی در صنایع سلولزی و اوراق فشرده چوبی
– جایگاه ممتاز در تولید قطعات خودرو و محصولات فولادی
پورحیدری افزود: خوشبختانه در حوزه تولید داروهای ضد سرطان ظرفیت خوبی در گیلان وجود دارد و در این زمینه در کشور جزو اولین ها هستیم ضمن اینکه در تولیدات فولادی و نیز قطعات خودرو نیز جزو استانهای پیشرو در کشور محسوب میشویم.
به گفته دکتر پورحیدری هم اکنون ۱۹۲ طرح صنعتی نیمهتمام در استان وجود دارد که برای بهره برداری از آنها نیاز به تامین ۶ همت است که پیش بینی می شود در صورت تکمیل و بهره برداری می تواند زمینه اشتغال 6 هزار نفر رافراهم کند.
– کمبود نیروی انسانی متخصص در خطوط تولید
– موانع اداری و نگاه بدبینانه به بخش تولید
– نیاز به سرمایهگذاری برای تکمیل طرحهای نیمهتمام
پورحیدری در بازدید از دو واحد صنعتی داروسازی بهوزان و شرکت فرآوری قطعات خودرو عظام که با حضور ۴۰ نفر از اساتید، دانشجویان و روحانیون انجام شد، بر همگرایی صنعت و دانشگاه تأکید کرد:
“با بهرهگیری از علم و فناوری میتوان تحریمها را بیاثر و موانع تولید را مرتفع کرد.”
– توسعه همکاریهای مشترک صنعت و دانشگاه- تسهیل فرآیندهای اداری برای سرمایهگذاران
– جذب نیروی انسانی متخصص از طریق دانشگاههاگیلان با وجود چالشها، ظرفیت تبدیل شدن به قطب صنعتی شمال کشور را دارد. تحقق این هدف مستلزم همکاری همهجانبه دستگاههای اجرایی، دانشگاهها و بخش خصوصی است.